Livstids Justeringsservice 

Vi på Dahlmans Cykel tror på de produkter vi säljer och vet att de kommer ge dig som kund en bra cykelupplevelse. Cyklar behöver dock ses över och justeras då och då för att behålla sin goda funktion. Därför erbjuder vi livstids justeringsservice på cyklar du köpt hos oss. Justeringsservicen gäller hela cykelns livslängd för dig som köpt cykeln hos oss. 

Justeringsservicen innebär att vi tar in din cykel och går igenom den och kollar att allt fungerar som det ska. Om det behövs justerar vi t.ex. växlar, bromsar och styrlager. Vi noterar och informerar dig som kund om några delar på cykel är slitna eller trasiga och behöver bytas ut. 

Byte av slitna eller trasiga delar innefattas dock inte av justeringsservicen utan då tillkommer kostnad för material och arbetstid.

Du kan boka din service antingen genom vår mail kundservice@dahlmanscykel.se eller i någon av våra butiker. Vi har tyvärr ingen telefontjänst. 
Du måste alltid ha en bokning innan du kommer med din cykel.

Vi vill att du visar upp kvitto på cykeln vid inlämning. Cykeln skall vara ren när den lämnas till oss annars kan vi inte göra ett bra jobb.Om du inte bokat tid för din cykel, så kan du riskera att behöva ta med den tillbaka igen, då vi endast har plats för de cyklar som är inne för tillfället. Sorry! 
Vi eftersträvar att göra klart din cykel samma dag som du är inbokad, så länge det finns reservdelar i lager för att laga din cykel.Vi bekräftar på SMS när din cykel är klar. 

Notera:

– Normalt så skall den hämtas inom 24 timmar, om ingenting annat har avtalats.
– Justering sker ej om delarna är alltför slitna eller dom behövs bytas ut, eller om vi anser att cykeln fungerar som den skall.
– Livstids Justeringsservice gäller i våra svenska butiker, och kvitto från en av våra svenska butiker.